top of page

Jezelf op 1, retraite
22 t/m 24 juli 2022

Stel jezelf eens voor hoe het zou zijn om een weekend lang tijd aan jezelf te besteden. Je bent even weg van alle hectiek en kan volledig focussen op jouw groei en ontwikkeling. Je leert jezelf beter kennen en na dit weekend weet jij haarfijn dat jij voortaan op de eerste plek staat. Ik zal eerlijk met je zijn. Dit is geen makkelijke weg en het is daarom waardevol om deze weg af te leggen onder kundige begeleiding. "Jezelf op 1" retraite begeleid jou om trouw te zijn aan jezelf en de verbinding met jezelf te herstellen. Ik zie je al denken, dit gaat waarschijnlijk weer duizend euro kosten. Als ik jou nu eens vertel dat dit niet zo is? Zou je dan eindelijk eens jouw lang gekoesterde droom, van een retraite bijwonen en aan jezelf gaan werken, willen vervullen? 

image1.jpeg

In het retraite ontdek je:

• Hoe je jezelf op nummer 1 zet.

• Wat jij nu echt wil in het leven.

• Welke angsten en overtuigingen jouw droomleven nog in de weg staan.

• Waarom jij doet wat je doet en hoe je daar verandering in aanbrengt.

• Hoe jij vrij kunt leven en je niks meer aantrekt van anderen.

• Je komt er achter wie jij bent.

Herken je dit?

Je vind het lastig om grenzen te stellen en laat keer op keer over jezelf heen lopen. Wanneer je eerlijk bent naar jezelf weet je eigenlijk niet zo goed wat je wil in je leven en modder je maar wat aan. Je maakt het graag andere naar de zin maar vergeet daardoor vaak aan jezelf te denken. Hierdoor ben je de verbinding met jezelf volledig kwijt. Overwerkt, burn-out of overspannenheid liggen op de loer of hebben je zelfs al bereikt. Je ziet op het internet geregeld retraites en cursussen voorbij komen. Je weet alleen niet goed wat je moet verwachten en wanneer je de prijzen ziet slaat de twijfel toe aangezien je je afvraagt of dit al dat geld wel waard is. 

Jouw verlangen

Je wilt nu eindelijk de dingen gaan doen waar je al zo lang van droomt. Iets houd je tegen maar die drempel ben je nu vastberaden om te gaan nemen. Het moet nu echt anders. Je wil niet langer fantaseren over hoe het zal zijn, je wilt nu werkelijk jouw droomleven gaan leven. Je wil niet meer naar andermans pijpen dansen maar doen waar jij blij van word en de meningen van anderen langs je af laten glijden alsof je ze nooit gehoord hebt. Het is tenslotte jouw leven en jij moet er voor jezelf een feestje van maken. Je wilt vol kracht, liefde en zelfvertrouwen je door dit leven bewegen zodat geen hobbel meer te hoog is. 

Trek in twijfel,

Waarom je twijfelt.

2 nachten op de prachtige Bron Hoeve.

Deze prachtige locatie is uitgerust met twee slaapzalen, douches en bad. Er is een ruime binnenruimte en is gelegen in de natuur. Buiten het gebouw vind zich veel land waar je jezelf heerlijk terug kan trekken.

Alle veganistische en biologische maaltijden.

Door chef Nikki zullen alle maaltijden met liefde en aandacht worden verzocht. De maaltijden zijn allemaal gezond, biologisch en veganistisch. Bij eventuele allergieën of dieet wensen dit graag bij aanmelding aangeven.

Fruit, gezonde tussendoortjes, thee en water.

De gehele dag zullen er fruit, thee, water en gezonde tussendoortje voor jou klaar staan. Je zal geen honger hebben! Mis je iets? Geef dit vooral aan bij Nikki.

Alle workshops van dit weekend.

Tijdens het retraite zullen er verschillende workshops en oefeningen worden gegeven. Dit alles om jou dichter bij jezelf te brengen en bij thuiskomst een praktisch plan te hebben waar je mee aan de slag kan.

Intentie call voorafgaand aan het retraite twv. €255,-.

Om jouw wensen en blokkades zo goed mogelijk in beeld te brengen heb ik wanneer je contact met mij op neemt voor dit retraite een gratis en vrijblijvende intentie call. Zo kan ik er voor zorgen dat ik jou optimaal kan begeleiden tijdens het retraite. In deze 1 op 1 call kan ik ook al jou vragen beantwoorden.

Meeting voorafgaand aan het retraite incl voorbereiding twv. €59,-.

Om een optimale voorbereiding te hebben voor het retraite zal ik je twee weken voor het retraite een uitgebreide mail sturen met daarin alles wat je moet weten. Ook geef ik hierin tools die je toe kan passen om jezelf optimaal voor te bereiden voor het retraite. Een week voor het retraite zal er een meeting zijn. Hierin leer je alle deelnemers vast een beetje kennen en krijg je een oefening mee ter voorbereiding op het retraite.

Een afsluitende call na twee tot vier weken twv. €255,-.

Om er voor te zorgen dat jij het optimale uit het retraite haalt is het fijn om achteraf nog wat begeleiding te krijgen. Zo kan jij nog vragen stellen en kan ik jou nog begeleiden op de dingen waar je eventueel tegen aan loopt.

Begeleiding tijdens de eerste week na het retraite.

Tijdens dit retraite kan er veel omhoog komen en zal er veel gebeuren. Het is fijn om te weten dat je mij na het retraite kan benaderen met vragen of wanneer je iets wil delen. Ik zal de week na het retraite dan ook beschikbaar zijn wanneer jij het nodig hebt.

Jouw investering

€555,-  incl. BTW

Wat je jezelf cadeau geeft..

Is dit wat voor jou?

Dit is niet voor jou als je:

 • Niet bereid bent om bloed eerlijk naar jezelf te zijn.

 • Niet bereid bent om aan jezelf te werken en het liever bij het oude laat.

 • Graag een lekker ontspannen weekend weg wil.

 • Niet bereid bent om uit je comfort zone te stappen ook wanneer het wat moeilijker word.

 • Niet bereid bent om verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf en je leven.

 • Hoopt dat andere jouw problemen dit weekend op zullen lossen.

Dit is wel iets voor jou als je:

 • Innerlijk werk wilt doen zodat jij je blokkades kan overstijgen.

 • Een weekend wil met verdieping en gelijkgestemde.

 • Jouw gedachten patronen wil veranderen.

 • Uit je comfort zone wil stappen en jezelf op de eerste plek wil gaan zetten.

 • Voelt dat de tijd is gekomen dat jij volledig voor jezelf wil gaan.

 • Thuis bij jezelf wil komen en de verzachting op wil zoeken.

Locatie

Na veel speurwerk heb ik een pareltje gevonden, de Bron Hoeve. Het is een prachtige locatie met alles er op en er aan. Een mooie binnen en buiten ruimte met hoekjes waar iedereen zich terug kan trekken voor wat privacy. Er zijn twee slaapzalen, douches en een bad. Doordat deze locatie een eerlijke prijs vraagt heb ik mijn prijs ook laag kunnen houden. Het enige waar je terug ziet dat je iets minder betaald is dat we vragen om een eigen hoeslaken, dekbedovertrek en kussenhoes mee te nemen.

Bij veel retraites word je na het retraite los gelaten en moet je het alleen doen. Omdat ik helaas vaak zie dat mensen niet goed weten hoe ze de wijze lessen uit het retraite toepassen in het dagelijks leven heb ik daarom een uitgebreid nazorg traject. Ook zit er een voor traject bij mijn retraite zodat jij optimaal voorbereid bent voor het weekend. Dit is altijd heel waardevol maar zeker wanneer dit voor jou de eerste keer is.

Begeleiding

Ik wil graag eerlijk en transparant met je zijn. Dit soort weekenden kunnen al snel prijzen bereiken van €1000,- tot zelfs €3000,-. Wanneer jij voor het eerst deel wilt nemen aan een retraite is het best spannend om zo veel geld uit te geven. Daarom vond ik het belangrijk om, zonder concessies te doen op de kwaliteit, mijn retraite zo betaalbaal mogelijk te houden voor iedereen. Doordat de locatie een eerlijke prijs vraagt heb ik mijn prijs ook laag kunnen houden. Geen concessies op kwaliteit maar dus simpelweg goed speurwerk. 

Prijs

image0_edited.jpg

Programma

22 juli

16.00:    Ontvangst op de Bron Hoeve

16.30:    Welkomst ritueel

18.00:    Diner

20.30:    Dag afsluiting met intentie zetten

23 juli

9.00:     Meditatie en oefening

9.30:     Licht ontbijt

10.00:   Workshop

12.30:   Lunch

13.30:   Meditatie en oefening

15.00:   Vrije tijd, 1 op 1 begeleiding

18.00:   Diner 

19.30:   Kampvuur cirkel, meditatie, dans en delen

21:00:   Een meditatie met afsluiting dag

24 juli

9.00:    Ontbijt

9.30:    Meditatie

10.00:  Workshop

11.30:  vrije tijd, 1 op 1 begeleiding

12.30:  Lunch

13.30:  Afsluitende cirkel

Kim van Grunsven portret bos

Over Kim van Grunsven

Ik weet wat je doormaakt. Lang heb ik geleefd naar de verwachtingen van anderen en mezelf aangepast om maar liefde en geborgenheid te ontvangen van mannen. Ik dacht dat mijn liefdesleven normaal was en andere mensen overdreven als ze aangaven zo gelukkig te zijn in de liefde. Ik had geen idee waarom ik niet gewoon gelukkig kon zijn en dacht maar te moeten accepteren dat het nooit beter zou worden. Toch bleef het knagen, waarom lukte het andere wel en mij niet? Overdrijven ze of is het misschien toch echt waar? In mijn eigen zoektocht kwam ik daar eindelijk achter, het kan echt anders! Ik heb al deze kennis nu gebundeld tot één behapbaar traject zodat ik andere hierin kan begeleiden.

Veel gestelde vragen.

Dit is niet mogelijk. Dit retraite staat vast op de geplande datum. In de toekomst zullen er zeker meer retraites volgen. Wanneer je jezelf inschrijft voor de Breakthrough mail word je op de hoogte gehouden over nieuwe retraites. Dit kan door mij een bericht te sturen.

Waarin is dit retraite anders dan andere retraites?

Dit retraite is niet alleen heel anders dan andere retraites het is ook nog eens betaalbaar. Door mijn ervaring als coach en de verschillende opleidingen en cursussen die ik heb gevolgd, waaronder een NOBCO gecertificeerde coaching opleiding, weet ik als geen ander hoe een transformatie traject werkt. Helaas zie ik bij andere retraites dat de voor en nazorg schaars is waardoor mensen de waardevolle lessen tijdens een retraite niet weten toe te passen in het dagelijks leven. Daarom heb ik bewust voor het voor en nazorg traject gekozen zodat jij een praktisch plan hebt waar je mee aan de slag kan én begeleiding ontvangt wanneer het even tegen zit.

Wat als ik twijfel?

Je kan altijd contact met me opnemen om een gratis en vrijblijvend intentie gesprek te plannen. Tijdens dit gesprek kan ik persoonlijk al jouw vragen beantwoorden en samen kijken we naar jouw twijfel.

Wat kan ik verwachten na het retraite?

Het zal na het retraite om jou gaan draaien. Je zelfverzekerd voelen en in je kracht staan waardoor jij meer voor jezelf durft te kiezen. Je zal liefdevol grenzen kunnen stellen en een uitdaging niet uit de weg gaan omdat jij weet dat dit groei betekend. 

Kan ik in termijnen betalen?

Dit is mogelijk! Om hier meer informatie over te krijgen kun je mij hier een bericht sturen.

Hoe zit het met mijn privacy? 

Ik heb tijdens mijn opleiding een eed afgelegd waarin ik beloof dat ik alle informatie die mijn coachees mij geven geheim zal houden. Natuurlijk houd ik mij hieraan. Ik zal nooit met derden bespreken wat wij in onze sessies of anderszins bespreken. Als dit om wat voor reden dan ook toch nodig is zal ik hier altijd uitdrukkelijk toestemming voor vragen.

Kan het retraite op een andere datum?

bottom of page