top of page

Online cursussen

Wil jij lekker vanuit je eigen plek op jou eigen moment werken aan jou doelen? Dan zijn mijn online cursussen ideaal voor jou! Ik heb verschillende online cursussen ontwikkeld. Deze blijven ook in ontwikkeling. Sommige staan voor een langere tijd online. Andere cursussen hebben een specifieke duur. Elke cursus heeft zijn eigen doel. Je kunt dus altijd een cursus vinden die bij jou past. 

Elke cursus heeft een eigen pagina waar je alle informatie over de cursus kunt vinden. Hieronder zie je een overzicht van alle cursussen.

Wil jij echt de diepte in gaan en jezelf nu eens echt recht in de spiegel aankijken? Wil jij voor eens en voor altijd weten waarom je maar niet los komt van die slechte mannen? Wil jij uitzoeken waarom je niet alleen kan zijn? In de 30 dagen challenge is dit precies wat jij gaat doen. Voor 30 dagen lang neem ik jou aan de hand mee om antwoorden te krijgen op al jou vragen. Doormiddel van video opdrachten en de uitleg die ik jou daarbij geef kan jij zelf thuis aan de slag. Het uitgebreide werkboek geeft jou alle ruimte om jouw gedachtes en angsten in kaart te brengen. Zo leer jij wat je nog in de weg staat om een vrij liefdes leven te gaan leiden.

Wil jij stappen zetten in je leven? Maar is er constant een stemmetje in je hoofd dat jij zegt dat je het niet kan? Of denk je dat het nu echt niet het juiste moment is? Ook kan het zijn dat je nu weet wat je hebt en de stap naar het onbekende gewoon net iets te spannend is. In de cursus overstijg je overtuigingen leer jij hoe je om kan gaan met al deze stemmetjes in je hoofd. Zo kun jij vrij van gedachtes gaan leven en doen wat jij nu echt wil. Je word meegenomen in de online lessen waar je al mijn kennis krijgt over alle systemen die wij in ons hebben. In het werkboek staan opdrachten waar jij mee aan de slag gaat. Zo ga jij de theorie in praktijk brengen.

bottom of page