top of page

Meditatie

IMG_4721.JPG

Als jij kan doen wat je echt wilt? 

Als je kan zijn wie je echt bent?

Als je vrij bent van angsten?

Als jij jezelf echt op nummer één zet?

Stel jezelf eens voor hoe dat zou zijn. Jij die je leven leidt zoals je altijd al hebt gewild. Geen uitdaging is te groot en je leeft jouw grootste droomleven. Je staat volledig in je kracht en hebt alle hobbels genomen die je moest nemen om hier te komen. Als je terugkijkt zie je alle overwinningen die je hebt gehad en hoe jij dit pad hebt bewandeld vol motivatie en overgave. Nu ben je waar je wilt zijn en geniet je er met volle teugen van. Je doet wat jij wilt doen en zit helemaal lekker in je vel zoals jij altijd al hebt verlangd.

Stuur mij deze meditatie!

Bedankt! Jouw mail kan in de spambox belanden.

Vind jij het lastig om gemotiveerd te raken of kan jij jezelf moeilijk uit een slechte bui trekken? Dan is deze meditatie ideaal voor jou. Ik heb deze meditatie speciaal ontwikkeld voor mensen die bezig zijn met een veranderingsproces. Je visualiseert hoe jouw nieuwe toekomst eruit gaat zien waardoor je na deze meditatie weer vol goede moed zit. Heb jij nog nooit gemediteerd? Geen probleem! Deze meditatie begeleid jou van begin tot eind. 

Over Kim van Grunsven.

IMG_1122.jpg

Ik weet wat je doormaakt. Lang heb ik geleefd naar de verwachtingen van anderen en mezelf aangepast om maar liefde en geborgenheid te ontvangen van mannen. Ik dacht dat mijn liefdesleven normaal was en andere mensen overdreven als ze aangaven zo gelukkig te zijn in de liefde. Ik had geen idee waarom ik niet gewoon gelukkig kon zijn en dacht maar te moeten accepteren dat het nooit beter zou worden. Toch bleef het knagen, waarom lukte het andere wel en mij niet? Overdrijven ze of is het misschien toch echt waar? In mijn eigen zoektocht kwam ik daar eindelijk achter, het kan echt anders! Ik heb al deze kennis nu gebundeld tot één behapbaar traject zodat ik andere hierin kan begeleiden.

Stuur mij deze meditatie!

Bedankt! Jouw mail kan in de spambox belanden.

Veel gestelde vragen.

Hoe moet ik deze meditatie doen?

De meditatie zal jou volledig begeleiden. Zorg er in ieder geval voor dat je op een rustig plekje zit waar je niet gestoord kan worden. Ik heb deze meditatie zo gemaakt dat hij toegankelijk is voor iedereen. Ook wanneer je nog nooit hebt gemediteerd.

Ik krijg geen mail binnen.

Helaas kan het soms voorkomen dat de mail in de spambox beland. Houd deze dus in de gaten wanneer je het formulier invult. Heb je na een uur nog geen mail ontvangen? Stuur mij dan een bericht.

Hoe zit het met mijn privacy? 

Ik heb tijdens mijn opleiding een eed afgelegd waarin ik beloof dat ik alle informatie die mijn coachees mij geven geheim zal houden. Natuurlijk houd ik mij hieraan. Ik zal nooit met derden bespreken wat wij in onze sessies of anderszins bespreken. Als dit om wat voor reden dan ook toch nodig is zal ik hier altijd uitdrukkelijk toestemming voor vragen. Mijn verdere privacybeleid kun je hier vinden.

bottom of page