top of page
Kim van Grunsven duinen

"Ik kwam bij Kim omdat ik klachten had zoals vermoeidheid. Mijn lijf gaf tekens waar ik niet meer om heen kon zoals hart kloppingen en rugpijn. Nachtmerries. Vastlopen in de dingen die ik wilde ondernemen. Mijn grootste twijfel was of ik wel goed genoeg was. Of ik wel verdiende waar ik nu ben in mijn leven en relatie. Mijn resultaten na je coaching waren: minder persoonlijk aangetrokken voelen op opmerkingen/vragen. Veel minder last van mijn lijf. Het gevoel dat ik handvaten had gekregen om dingen aan te pakken waar ik mee zat. Ik vind het leuk om te vermelden dat ik na een aantal maanden nog steeds tips van Kim gebruik uit het coaching traject voor in mijn dagelijkse leven. ik zou Kim zeker aanbevelen aan vrouwen met fikse overtuigingen waardoor ze door de bomen het bos niet meer kunnen zien. En aan vrouwen die (seksueel) misbruikt zijn. 

 

Kim is een hele lieve en warme coach. Ik merk dat ze echt om me geeft en alles uit de kast haalt om me te helpen. Ik heb handvaten gekregen waar ik mee vooruit kan in mijn dagelijkse leven. Het fijnste van mijn traject bij Kim vond ik haar begrip en haar rustige aanpak om mij dingen in te laten zien."

                      - Nikki 

Done with Breadcrumbs logo

Lieve woorden.

Cindy Wijman portret

"Kim heeft een rustige uitstraling. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Ze kan ook heel goed luisteren. Ik voelde me echt gehoord. Ik vind haar een hele fijne coach. Na een gesprek met haar voelde ik me meteen vol zelfvertrouwen om op een nieuwe/andere manier met mijn vraag aan de slag te gaan."

                      - Cindy Wijman

"Waar ik oppervlakkig was met antwoorden, wist Kim de vinger op de zere plek te leggen en dieper op dingen in te gaan. Ik heb geleerd mijn scheiding een plek te geven en dingen daaromheen los te laten. Kim is een lieve, eerlijke, gezellige, doorpakkende, doortastende vrouw waar ik me bij op mijn gemak voelde!"

                      - A. S. 

30 dagen challenge 

Review Done with Breadcrumbs
Review Done with Breadcrumbs
Review Done with Breadcrumbs
Kimberley Meijer portret

Wil jij mij leren kennen?

Dat kan! Wil jij meer weten over hoe ik coach, wat ik jou te bieden heb en hoe een traject met mij eruit ziet? Plan dan gerust een gratis en vrijblijvend intentie gesprek. In dit gesprek beantwoord ik al jouw vragen en kijken we samen naar jouw situatie. Zo krijg jij een duidelijk beeld van het coaching traject en kan ik jouw laten zien hoe ik jou kan begeleiden naar een vrij (liefdes) leven. 

bottom of page