top of page
Portret Kim van Grunsven bos

Gratis producten

Wil jij kennis maken met mijn werk en ondertussen meteen de eerste stappen zetten? Hieronder vind je al mijn gratis producten. In de verkorte cursussen en visualisaties laat ik jou de eerste stappen zetten naar een vrij liefdes leven. Ik zet je in je in jouw nieuwe toekomst en laat je bewust worden van jouw patronen zodat jij deze kan gaan doorbreken. 

Is jouw leven eigenlijk elke dag hetzelfde? Zit je vast in een relatie die je meer pijn brengt dan geluk? Wil je graag stappen zetten maar word je tegen gehouden omdat je niet met of zonder een partner kan? In de 5 dagen challenge word jij uitgedaagd om uit jou comfortzone te komen. Voor 5 dagen lang krijg jij elke dag een oefening. Deze laat jou nadenken en in beweging komen om net eens wat anders te doen als anders. Hierdoor gaat er een hoop gebeuren. Je merkt dat bepaalde gedachtes en angsten omhoog komen. Door deze in kaart te brengen door middel van het werkboek ga jij hier inzicht in krijgen. Zo leer jij jou overtuigingen en angsten kennen waardoor je ze aan kan gaan pakken!

Wil jij dichter bij jouw doelen in de buurt komen? Wil jij weten hoe het voelt als jij los bent van al jouw angsten en gedachten en het leven leeft waar je altijd van gedroomd hebt? Hier kun jij de gratis visualisatie downloaden die jou mee neemt op deze reis. 

bottom of page