top of page
Kim van Grunsven wandelen bos

Coaching 

Stel jezelf eens voor hoe dit zou zijn. Jij die je (liefdes) leven leidt zoals je altijd al hebt gewild. Geen uitdaging is te groot en je leeft jouw grootste droomleven. Je staat volledig in je kracht en hebt alle hobbels genomen die je moest nemen om hier te komen. Je maakt je eigen keuzes en laat je niet meer beinvloeden door mensen van buitenaf of de stemmen in je hoofd. Als je terugkijkt zie je alle overwinningen die je hebt gehad en hoe jij dit pad hebt bewandeld vol motivatie en overgave. Nu ben je waar je wilt zijn en geniet je er met volle teugen van. Je doet wat jij wilt doen en zit helemaal lekker in je vel zoals jij altijd al hebt verlangd.

Herken je dit?

Je leeft je leven maar die "sparkle" is totaal verdwenen. Elke dag is bijna hetzelfde en de maand wordt een grote blur van een constant herhalend patroon. Je klampt je vast aan je partner of hopt van de ene naar de andere man in de hoop hier liefde te ontangen. 's Nachts lig te draaien in je bed omdat je weet dat het anders kan. Je houd vast aan dat sprankje hoop dat het ooit beter word maar je hebt geen idee hoe je deze cirkel doorbreekt. Je bent wanhopig op zoek naar iets of iemand die jou kan helpen maar je vind niemand die jouw situatie begrijpt, eigenlijk vraag je jezelf wel eens af of het wel voor jou wel is weggelegd. Pijn uit het verleden blijft knagen ook al heb je dit zelf niet eens altijd in de gaten. Je hebt al van alles geprobeerd maar het is het elke keer net niet. De gedachten, dat jij dit niet kan en dat jij nooit echt gelukkig zal zijn, spoken regelmatig door je hoofd. Je weet dat het nu of nooit is maar waar je moet beginnen is voor jou een raadsel. 

Jouw verlangen

Je wilt nu eindelijk de dingen gaan doen waar je al zo lang van droomt. Iets houd je tegen maar die drempel ben je nu vastberaden om te gaan nemen. Het moet nu echt anders. Je wil niet langer fantaseren over hoe het zal zijn je wilt nu werkelijk jou droomleven gaan leven. Je wil niet meer naar andermans pijpen dansen maar jezelf op nummer één zetten. Doen waar jij blij van word en de meningen van anderen langs je af laten glijden alsof je ze nooit gehoord hebt. Het is tenslotte jouw leven en jij moet er voor jezelf een feestje van maken niet voor een ander. Je wilt vol kracht, liefde en zelfvertrouwen je door dit leven bewegen zodat geen hobbel meer te hoog is. 

In een traject met mij ontdek je:

• Hoe je jezelf op nummer 1 zet.

• Hoe je liefde kan ontvangen zonder dit van een ander te krijgen.

• Welke angsten en overtuigingen jouw droomleven nog in de weg staan.

• Waarom jij doet wat je doet en hoe je daar verandering in aanbrengt.

• Hoe jij vrij kunt leven en je niet meer afhankelijk bent van een partner.

• Je komt er achter wat jij wilt en wie jij bent.

Trek in twijfel,

Waarom je twijfelt.

Een op maat gemaakt traject speciaal voor jou.

Online coaching sessies.

Het gehele traject ben ik beschikbaar voor jou.

Mijn volledige kennis en ervaring.

Jouw investering

€1.444,-  incl. BTW

Wij gaan samen uitgebreid kijken waar jou verlangens liggen. Aan de hand hiervan bouw ik een geheel uniek traject voor jou dat hier perfect op aansluit. Aangezien er tijdens een traject veel gebeurd kan dit gaandeweg ook nog veranderen. We zullen dus steeds opnieuw naar jou verlangens en blokkades blijven kijken. Ik maakt het traject zo dat jij precies krijgt wat je nodig hebt om jou doelen te behalen.

Tijdens dit traject hebben we 7 online coaching sessies. In deze sessies gaan we echt de diepte in. We gaan kijken wat jou in de weg zit om jouw dromen te gaan realiseren. Jouw blokkades gaan we aanpakken zodat vrij door het leven kan gaan bewegen en niet meer afhankelijk bent van een partner.

Een coaching traject duurt een half jaar. Tijdens onze online sessies zal er veel bij je gebeuren. Het is fijn om hier over te kunnen sparren of dit met iemand te delen. Daarom sta ik dit half jaar volledig voor jou klaar. Loop je vast? Heb je een vraag? Of wil je gewoon even jouw verhaal kwijt? Dan mag je me altijd bellen, mailen of appen.

Tijdens jou traject alle kennis en ervaring die ik in huis heb met je delen. Je mag alles aan me vragen! Ik zal je alles geven zodat jij jou doelen kan gaan behalen. Dit doe ik door middel van verschillende oefeningen en technieken maar ook alle ervaring die ik op heb gedaan in mijn eigen processen. 

Werkboek om in te werken tussen de sessies.

Tussen de sessies door ga jij aan de slag. Hiervoor heb ik een handboek ontwikkeld wat jou hierin ondersteunt. Dit bevat een journal waar jij jou vooruitgang bij kunt houden en jou laat zien aan welke punten je nog wil werken. Verder kun je in dit werkboek ook onze sessie bijhouden. Ook kun je een hele hoop informatie terugvinden in het werkboek. Zodat jij deze nog even rustig terug kan lezen wanneer jij daar behoefte aan hebt.

Intentie gesprek twv. €255,-

In ons intentie gesprek stemmen we af waar jij behoefte aan hebt en waar ik jou ik kan ondersteunen. We kijken naar jouw doelen voor het traject zodat we samen een helder beeld krijgen waar jij naartoe werkt. Dit gesprek kan je hieronder vrijblijvend aanvragen.

Wat je jezelf cadeau geeft..

Wat levert het mij op?

Door alle twijfel en gedachtes kunnen jouw verlangens onbereikbaar lijken. Je gelooft je gedachtes heilig waardoor je denkt dat je dromen najagen geen enkele zin heeft. Ik laat jou naar jouw gedachtes kijken. We gaan ze analyseren en kijken waar ze vandaan komen. Zo kan jij gaan helen en gaan beseffen dat de gedachtes of angsten die je hebt niet van nu zijn maar van jouw oude ik. Hierdoor kan jij vrij van gedachtes in het leven gaan staan. Je gaat vertrouwen op jou intuïtie waardoor deze gedachtes enkel nog maar stemmen zijn zonder daar waarden aan te hangen. Wie zou jij zijn zonder angst? Kun je het je voorstellen wat je dan allemaal kan bereiken? Zodra jij jou gedachtes en angsten gaat doorzien kun je bergen verzetten! Je bent overtuigd van je eigen kunnen, je staat volledig in jouw kracht en geen uitdaging is meer te groot. Ook al kun je het je nu bijna niet voorstellen, jij hebt dit in je en ik begeleid jou met liefde om dit uit jou te halen!

Kim van Grunsven weg
Kim van Grunsven portret bos

Over Kim van Grunsven

Ik weet wat je doormaakt. Lang heb ik geleefd naar de verwachtingen van anderen en mezelf aangepast om maar liefde en geborgenheid te ontvangen van mannen. Ik dacht dat mijn liefdesleven normaal was en andere mensen overdreven als ze aangaven zo gelukkig te zijn in de liefde. Ik had geen idee waarom ik niet gewoon gelukkig kon zijn en dacht maar te moeten accepteren dat het nooit beter zou worden. Toch bleef het knagen, waarom lukte het andere wel en mij niet? Overdrijven ze of is het misschien toch echt waar? In mijn eigen zoektocht kwam ik daar eindelijk achter, het kan echt anders! Ik heb al deze kennis nu gebundeld tot één behapbaar traject zodat ik andere hierin kan begeleiden.

Wat vinden anderen?

"Ik kwam bij Kim omdat ik klachten had zoals vermoeidheid. Mijn lijf gaf tekens waar ik niet meer om heen kon zoals hart kloppingen en rugpijn. Nachtmerries. Vastlopen in de dingen die ik wilde ondernemen. Mijn grootste twijfel was of ik wel goed genoeg was. Of ik wel verdiende waar ik nu ben in mijn leven en relatie. Mijn resultaten na je coaching waren: minder persoonlijk aangetrokken voelen op opmerkingen/vragen. Veel minder last van mijn lijf. Het gevoel dat ik handvaten had gekregen om dingen aan te pakken waar ik mee zat. Ik vind het leuk om te vermelden dat ik na een aantal maanden nog steeds tips van Kim gebruik uit het coaching traject voor in mijn dagelijkse leven. ik zou Kim zeker aanbevelen aan vrouwen met fikse overtuigingen waardoor ze door de bomen het bos niet meer kunnen zien. En aan vrouwen die (seksueel) misbruikt zijn. 

 

Kim is een hele lieve en warme coach. Ik merk dat ze echt om me geeft en alles uit de kast haalt om me te helpen. Ik heb handvaten gekregen waar ik mee vooruit kan in mijn dagelijkse leven. Het fijnste van mijn traject bij Kim vond ik haar begrip en haar rustige aanpak om mij dingen in te laten zien."

                      - Nikki

Portret Cindy Wijman duinen

"Waar ik oppervlakkig was met antwoorden, wist Kim de vinger op de zere plek te leggen en dieper op dingen in te gaan. Ik heb geleerd mijn scheiding een plek te geven en dingen daaromheen los te laten. Kim is een lieve, eerlijke, gezellige, doorpakkende, doortastende vrouw waar ik me bij op mijn gemak voelde!"

                      - A. S. 

"Kim heeft een rustige uitstraling. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Ze kan ook heel goed luisteren. Ik voelde me echt gehoord. Ik vind haar een hele fijne coach. Na een gesprek met haar voelde ik me meteen vol zelfvertrouwen om op een nieuwe/andere manier met mijn vraag aan de slag te gaan."

                      - Cindy Wijman

Veel gestelde vragen.

Het traject duurt 6 maanden. Mocht er na het traject nog een behoefte zijn aan een vervolg kan je investeren in een nazorg traject. Dit traject sluit volledig aan op de afgelopen 6 maanden. Na een half jaar wordt de tijdsplanning namelijk heel anders dan aan het begin van jouw traject. Je hebt dan al een hoop geleerd waardoor de sessies minder snel elkaar zullen opvolgen. Hierdoor zal de nazorg optimaal zijn. Om hier meer informatie over te krijgen kun je contact met mij opnemen.

Kan ik ook losse sessies kopen?

Dit is niet mogelijk. Ik geloof er namelijk niet in dat verandering plaatsvind binnen één sessie. Om jou echt goed te ondersteunen is hier meer tijd voor nodig. In dit traject kunnen we echt de diepte ingaan wat zorgt voor de grootste transformatie. Door dat er tijd zit tussen de sessie kun jij het meteen toe gaan passen in de praktijk. Hier kunnen we dan in de volgende sessie weer op voort borduren.

Ik ben op vakantie tijdens het traject. Gaat dit van mijn tijd af?

In dit traject zitten 7 coaching sessies en één intentie gesprek. Aangezien de sessies online plaatsvinden kunnen deze gewoon door gaan tijdens jou vakantie. Kies jij ervoor om een pauze in te lassen is dit geen probleem. We gaan dan gewoon verder als je terug bent van jou welverdiende vakantie. In overleg kunnen we kijken hoe we dit met de tijdsplanning invullen.

Kan ik het traject tussentijds opzeggen?

Als wij samen aan dit traject starten gaan wij een beide een samenwerkingsverband aan voor een langere periode. Dit omdat ik er in geloof dat hier de grootste transformatie uit ontstaat. Ik geef jou hierin al mijn inzet, kennis en ervaring. Ik verwacht dan ook van jou 100% inzet. Soms ga je tijdens een traject door moeilijke stukken heen en kan je mij even achter het behang plakken. Weet dat alles wat ik doe en zeg bedoeld is om jou groei en ontwikkeling zo goed mogelijk te laten verlopen. 

Natuurlijk zijn er bepaalde uitzonderingen waardoor het traject stop gezet kan worden. Als je hier meer informatie over wilt ontvangen hoor ik het graag

Kan ik in termijnen betalen?

Dit is mogelijk! Om hier meer informatie over te krijgen kun je mij hier een bericht sturen.

Hoe zit het met mijn privacy? 

Ik heb tijdens mijn opleiding een eed afgelegd waarin ik beloof dat ik alle informatie die mijn coachees mij geven geheim zal houden. Natuurlijk houd ik mij hieraan. Ik zal nooit met derden bespreken wat wij in onze sessies of anderszins bespreken. Als dit om wat voor reden dan ook toch nodig is zal ik hier altijd uitdrukkelijk toestemming voor vragen.

Kan het traject ook langer?

bottom of page