top of page

Bedankt!

Ik ben ontzettend benieuwd wat jij van de challenge gaat vinden. Laat je volgende week even weten wat de challenge voor je heeft gedaan? Heb je vragen dan mag je mij uiteraard mailen. Ik wens jouw heel veel plezier!

 

 

Heb jij geen mail ontvangen en je spambox gecheckt?

Klik dan op deze link om mij dit te laten weten.

5 dagen challenge Done with Breadcrumbs

Over Kim van Grunsven.

IMG_1122.jpg

Ik weet wat je doormaakt. Lang heb ik geleefd naar de verwachtingen van anderen en mezelf aangepast om maar liefde en geborgenheid te ontvangen van mannen. Ik dacht dat mijn liefdesleven normaal was en andere mensen overdreven als ze aangaven zo gelukkig te zijn in de liefde. Ik had geen idee waarom ik niet gewoon gelukkig kon zijn en dacht maar te moeten accepteren dat het nooit beter zou worden. Toch bleef het knagen, waarom lukte het andere wel en mij niet? Overdrijven ze of is het misschien toch echt waar? In mijn eigen zoektocht kwam ik daar eindelijk achter, het kan echt anders! Ik heb al deze kennis nu gebundeld tot één behapbaar traject zodat ik andere hierin kan begeleiden.

Veel gestelde vragen.

Hoeveel tijd ben ik kwijt met de challenge?

Je bent elke dag een momentje tijd kwijt aan de challenge. Hoe lang je hier mee bezig bent kun jij zelf bepalen. Je krijgt in de ochtend een mailtje met de oefening van de dag. Deze kun jij tijdens jouw dagelijkse bezigheden uitvoeren. Naast de dagelijkse inzichten heb je ook een werkboek met voor elke avond 6 vragen. Hier kan je zoveel energie in stoppen als je zelf wilt. Hoe lang jij hiermee bezig bent ligt er aan hoe uitgebreid jouw antwoorden zijn. Ik geloof er in dat hoe meer aandacht jij in de challenge stopt, hoe meer je eruit zal gaan halen.

Kan ik de challenge ook op mijn tempo volgen?

Dit kan, je kunt de mailtjes bewaren en de volgende dag oppakken als het een dag echt niet uitkomt. Wel geloof ik erin dat uitstel volgt door afstel. Onderzoek eens bij jezelf waarom je weerstand voelt. Waarschijnlijk ligt hier een angst onder. Bekijk eens of deze angst reëel is. Als je hier begeleiding in nodig hebt mag je mij altijd hier een berichtje sturen.

Kan ik na de challenge begeleiding krijgen?

Dit kan zeker! Je kunt begeleiding van mij krijgen met het één op één coaching traject. Dit is een traject van een half jaar waar we echt de diepte in gaan en jouw blokkades aan gaan kijken en op gaan lossen. Ook komt er binnenkort een nieuwe online training die over dit onderwerp gaat. Houdt deze pagina in de gaten voor de nieuwe training.

Moet ik elke oefening doen?

Niets moet! Wel is het belangrijk om te kijken waarom jij deze vraag stelt. Is dit door een stemmetje in je hoofd of een irreële angst? Dan zit hier juist jou groei! Ga juist eens kijken wat je tegenhoud. Zijn jouw gedachten hierover waar? Kies jij ervoor om jou gedachten te geloven of kies je voor jou vrijheid?

Hoe weet ik of ik het werkboek goed invul?

Niets is fout! Het gaat om jouw waarheid. Vertrouw op jezelf dat jij precies leert in deze challenge wat jij nodig hebt om op dit moment verder te komen. De challenge zal voor iedereen anders zijn en iedereen zal er een andere les uithalen. Dit is juist zo mooi aan deze challenge. Jij leert precies wat voor jouw nu de grootste blokkade is. Heb je vragen kun je mij altijd een bericht sturen.

Hoe zit het met mijn privacy? 

Ik heb tijdens mijn opleiding een eed afgelegd waarin ik beloof dat ik alle informatie die mijn coachees mij geven geheim zal houden. Natuurlijk houd ik mij hieraan. Ik zal nooit met derden bespreken wat wij in onze sessies of anderszins bespreken. Als dit om wat voor reden dan ook toch nodig is zal ik hier altijd uitdrukkelijk toestemming voor vragen. Mijn verdere privacybeleid kun je hier vinden.

bottom of page