top of page
werkboek 30 dagen challenge Done with Breadcrumbs

De 30 dagen challenge

 • Zit je in een sleur?

 • Wil jij los komen van een destructieve relatie?

 • Lijken alle dagen hetzelfde?

 • Wil je graag stappen zetten, maar weet je niet hoe?

 • Lig je veel wakker, te denken hoe het anders kan?

 • Cijferen jij jezelf weg om liefde te ontvangen van een ander? 

In ons hoofd kunnen gedachtes ooit zo echt lijken dat we verstijven. Je komt tot stilstand waardoor jij je dromen dromen laat en gaat geloven dat het aan jou niet besteed is. Je probeert blij te zijn met wat je hebt maar diep van binnen weet je dat je het anders wil.

✺ Het is tijd om jezelf de belangrijkste persoon in jouw leven te gaan maken.

Wat levert de 30 dagen challenge mij op?

In deze cursus leer jij in een hele korte tijd jezelf enorm goed kennen. Je weet wat je wil en wat je niet wil. Je leert waarom je reageert zoals je reageert. Ook weet je welke stukken jij in jezelf mag gaan helen om boven jezelf uit te stijgen. Je zal achter dingen komen waarvan je geen weet had. 

Door jouw gedachtes in kaart te brengen kom jij er eindelijk achter waarom jij nog steeds op dezelfde plek staat en de afgelopen tijd geen meter vooruit bent gekomen. Je krijgt een handleiding over jezelf waarin staat waar jij aan kan gaan werken om jouw dromen te gaan realiseren.

Waarom zou deze cursus wel werken?

Dit is geen gemakkelijke weg en daarom is het waardevol om dit pad te bewandelen onder kundige begeleiding. Helaas mist bij veel online cursussen de persoonlijke begeleiding. Ik vind een persoonlijk gesprek daarom cruciaal om jou alles uit deze cursus te laten halen omdat we zo specifiek naar jouw situatie kijken. In dit gesprek gaan wij er samen voor zorgen dat zelfs jouw meest onbewuste patroon boven water komt zodat jij knopen door kan gaan hakken en stappen kan gaan zetten naar het leven wat jij wil leven.

Ow, je komt er ook nog eens achter dat de wereld niet vergaat wanneer jij jezelf op de eerste plek zet.

Ik meld me aan!

Nu voor maar €66,-

Met volle angst,

Vooruit!

Wat krijg ik allemaal?

Elke dag een oefening en een uitgebreide uitleg twv. €210,-.

Een motivatie gesprek waar ik jou 1 op 1 begeleid in jouw traject twv. €255,-.

Een werkboek wat jou volledig begeleidt om jou gedachtes en patronen te analyseren twv. €75,-.

Altijd begeleiding via mail wanneer je vragen hebt twv. €120,-.

Een duidelijke lijst met jouw overtuigingen en angsten waar je mee aan de slag kunt.

Extra informatie zodat jij niet alleen de oefening uitvoert maar ook begrijpt wat het onderliggende patroon is. twv. €180,-

Een verassing waardoor je jouw overtuigingen niet alleen in beeld krijgt maar ook leert hoe je ze doorbreekt twv. €40,-.

Jouw investering

Opgetelde waarde: €880 incl. BTW

Pakket nu voor maar €66,-  incl. BTW

Hoe werkt het?

De 30 dagen laat jou nadenken. Door middel van de oefeningen word jij uit je comfort zone getrokken. Door de oefeningen gaan jouw gedachtes op volle toeren. In het werkboek ga je deze gedachtes filteren en analyseren. Zo krijg jij inzicht in wat jou belemmerende gedachtes zijn.

 

De eerste stap naar de oplossing is bewustwording. Dit is dan ook echt het doel van de 30 dagen challenge. Als je klaar bent met deze challenge heb jij een overzichtelijke lijst met jouw belemmerende angsten, overtuigingen en gedachtes waar je mee aan de slag kan zodat jij het leven kan gaan lijden wat je al zo lang wil.

Is dit wat voor jou?

Dit is niet voor jou als je:

 • Niet bereid bent om bloed eerlijk naar jezelf te zijn.

 • Niet bereid bent om aan jezelf te werken en het liever bij het oude laat.

 • Niet bereid bent om uit je comfort zone te stappen ook wanneer het wat moeilijker word.

 • Niet bereid bent om verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf en je leven.

 • Hoopt dat andere jouw problemen op zullen lossen.

Dit is wel voor jou als je:

 • Innerlijk werk wilt doen zodat jij je blokkades kan overstijgen.

 • Jouw gedachten patronen wil onderzoeken.

 • Uit je comfort zone wil stappen en jezelf op de eerste plek wil gaan zetten.

 • Voelt dat de tijd is gekomen dat jij volledig voor jezelf wil gaan.

 • Thuis bij jezelf wil komen en er achter wil komen wat je echt wil in het leven.

Ik meld me aan!

Nu voor maar €66,-

Review Done with Breadcrumbs

Leer ontvangen en

bewuster geven.

Door de 30 dagen challenge zal jij je please gedag gaan doorzien en leren hoe je hier bewuster mee om kan gaan.

 

Review Done with Breadcrumbs

Leer jezelf op de eerste

plaats te zetten.

Wanneer je de oefeningen uit deze cursus doorloopt ga je ervaren hoe waardevol het is om jezelf op 1 te zetten. Hierna zal je niets anders meer willen.

 

Review Done with Breadcrumbs

Leer je grenzen kennen

en herkennen.

Door deze cursus leer jij jezelf kennen. Je gaat er achter komen wat jij echt wil daardoor ga je voortaan makkelijker jouw grenzen herkennen.

 

Over Kim van Grunsven.

Ik weet wat je doormaakt. Lang heb ik geleefd naar de verwachtingen van anderen en mezelf aangepast om maar liefde en geborgenheid te ontvangen van mannen. Ik dacht dat mijn liefdesleven normaal was en andere mensen overdreven als ze aangaven zo gelukkig te zijn in de liefde. Ik had geen idee waarom ik niet gewoon gelukkig kon zijn en dacht maar te moeten accepteren dat het nooit beter zou worden.

 

Toch bleef het knagen, waarom lukte het andere wel en mij niet? Overdrijven ze of is het misschien toch echt waar? In mijn eigen zoektocht kwam ik daar eindelijk achter, het kan echt anders! Ik heb al deze kennis nu gebundeld tot één behapbaar traject zodat ik andere hierin kan begeleiden.

IMG_1122.jpg
Ik meld me aan!

Nu voor maar €66,-

Veel gestelde vragen.

Hoeveel tijd ben ik kwijt met de challenge?

Je bent elke dag een momentje tijd kwijt aan de challenge. Hoe lang je hier mee bezig bent kun jij zelf bepalen. Je krijgt in de ochtend een mailtje met de oefening van de dag. Deze kun jij tijdens jouw dagelijkse bezigheden uitvoeren. Naast de dagelijkse inzichten heb je ook een werkboek met voor elke avond 6 vragen. Hier kan je zoveel energie in stoppen als je zelf wilt. Hoe lang jij hiermee bezig bent ligt er aan hoe uitgebreid jouw antwoorden zijn. Ik geloof er in dat hoe meer aandacht jij in de challenge stopt, hoe meer je eruit zal gaan halen.

Kan ik de challenge ook op mijn tempo volgen?

Dit kan, je kunt de mailtjes bewaren en de volgende dag oppakken als het een dag echt niet uitkomt. Wel geloof ik erin dat uitstel volgt door afstel. Onderzoek eens bij jezelf waarom je weerstand voelt. Waarschijnlijk ligt hier een angst onder. Bekijk eens of deze angst reëel is. Als je hier begeleiding in nodig hebt mag je mij altijd hier een berichtje sturen.

Kan ik na de challenge begeleiding krijgen op mijn angsten en overtuigingen?

Dit kan zeker! Je kunt begeleiding van mij krijgen tijdens het één op één coaching traject. Dit is een traject van een half jaar waar we echt de diepte in gaan en jouw blokkades aan gaan kijken en op gaan lossen. Ook komt er binnenkort een nieuwe online training die over dit onderwerp gaat. Houd deze pagina in de gaten voor de nieuwe training.

Moet ik elke oefening doen?

Niets moet! Wel is het belangrijk om te kijken waarom jij deze vraag stelt. Is dit door een stemmetje in je hoofd of een irreële angst? Dan zit hier juist jou groei! Ga juist eens kijken wat je tegenhoud. Zijn jouw gedachten hierover waar? Kies jij ervoor om jou gedachten te geloven of kies je voor jou vrijheid?

Hoe weet ik of ik het werkboek goed invul?

Niets is fout! Het gaat om jouw waarheid. Vertrouw op jezelf dat jij precies leert in deze challenge wat jij nodig hebt om op dit moment verder te komen. De challenge zal voor iedereen anders zijn en iedereen zal er een andere les uithalen. Dit is juist zo mooi aan deze challenge. Jij leert precies wat voor jouw nu de grootste blokkade is. Heb je vragen kun je mij altijd een bericht sturen.

Hoe zit het met mijn privacy? 

Ik heb tijdens mijn opleiding een eed afgelegd waarin ik beloof dat ik alle informatie die mijn coachees mij geven geheim zal houden. Natuurlijk houd ik mij hieraan. Ik zal nooit met derden bespreken wat wij in onze sessies of anderszins bespreken. Als dit om wat voor reden dan ook toch nodig is zal ik hier altijd uitdrukkelijk toestemming voor vragen.

bottom of page